header image
начало arrow продукти

Продукти                                    

ПРОДИЗ се стреми да бъде надежден и коректен партньор на фирмите от мебелния и строителния бранш, като предлага богата гама материали за мебелното производство, интериора и строителството.
Чрез големия си асортимент фирма ПРОДИЗ се стреми да даде компетентен отговор на всички въпроси, които възникват, и да предложи индивидуалност за всеки проект. Перфектният дизайн може да се получи само при свързване на функция, стил и материал в едно.

 

 

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ....

Как да подредим лесно гардероба си!

За да подредите лесно и бързо закачалките в гардероба си, имайте предвид следното:·          За дълги дрехи, като манта и палта например, по дължина на лоста ви трябва място от 40 до 80 mm за всяко и височина от 1500 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е минимум 600 mm·          Ризи и блузи по дължина на лоста се нуждаят от 20 до 40 mm всяко, леки летни якета от 40 до 60 mm и зимни якета от 60 до 80 mm. Необходимата височина на обема е 1000 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm·  За панталони, поли и костюми ще е добре да предвидите по 40 mm  за всяко както и височина от 800 mm..Нашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm