header image
начало arrow консултации

Консултации

Висококвалифицираните специалисти на ПРОДИЗ са в състояние да решат вашите проблеми, свързани с избора и използването на един или друг мебелен или архитектурен обков, както и приложението на останалите материали, които предлага.
Вие може да разчитате на професионална консултация.
Нашите идеи и предложения са продукт на непрекъснатия контакт и обмяна на информация с многобройните ни клиенти – проектанти, дизайнери, архитекти, фирми производители на мебели, строителни фирми, както и на направени многобройни научни изследвания. Структурата на фирмата позволява бързо да се отговори на нуждите и желанията на всеки клиент. Този метод на работа гарантира на компанията успех при продажбата на голямата гама от продукти.

 

 

 

 

 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО