header image
начало arrow проекти

 Проекти

Специалистите от ПРОДИЗ с богатия си опит в архитектурния обков са на разположение на архитекти и дизайнери, на инвеститори и строители. 
Ние не само ще ви доставим обков, но и ще ви консултираме компетентно, ще ви предложим различни варианти и ще доставим всичко, каквото е необходимо, за вашия обект.
Нашите специалисти ще бъдат с вас до окончателното инсталиране на избрания обков и ще ви помогнат за решаване на всички проблеми.

 
 
  
Сред нашите реализирани проекти има клиенти като ЦУМ АД, Мобилтел, хотел "Царско село", Radisson SAS Hotel, The Executive Centre - София, хотел "Св. Георги" – Боровец, НДК, "Кемпински хотел Зографски" и много други. 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО