header image
начало arrow проекти

 Проекти

Специалистите от ПРОДИЗ с богатия си опит в архитектурния обков са на разположение на архитекти и дизайнери, на инвеститори и строители. 
Ние не само ще ви доставим обков, но и ще ви консултираме компетентно, ще ви предложим различни варианти и ще доставим всичко, каквото е необходимо, за вашия обект.
Нашите специалисти ще бъдат с вас до окончателното инсталиране на избрания обков и ще ви помогнат за решаване на всички проблеми.

 
 
  
Сред нашите реализирани проекти има клиенти като ЦУМ АД, Мобилтел, хотел "Царско село", Radisson SAS Hotel, The Executive Centre - София, хотел "Св. Георги" – Боровец, НДК, "Кемпински хотел Зографски" и много други. 

 

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ....

Как да подредим лесно гардероба си!

За да подредите лесно и бързо закачалките в гардероба си, имайте предвид следното:·          За дълги дрехи, като манта и палта например, по дължина на лоста ви трябва място от 40 до 80 mm за всяко и височина от 1500 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е минимум 600 mm·          Ризи и блузи по дължина на лоста се нуждаят от 20 до 40 mm всяко, леки летни якета от 40 до 60 mm и зимни якета от 60 до 80 mm. Необходимата височина на обема е 1000 mmНашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm·  За панталони, поли и костюми ще е добре да предвидите по 40 mm  за всяко както и височина от 800 mm..Нашето предложение за дължината на лост в този случай е 1000 mm