header image
начало arrow Kesseböhmer

Изискванията към съвременните мебели са да бъдат ергономични, функционални и надеждни. Това са и основните цели, които си е поставила немската фирма Kesseböhmer, създадена през 1954 г. Оттогава и до днес тя е водещ производител на обков, системи аксесоари за мебели, за кухни, гардероби, бани, офиси и каравани. В огромната конкуренция в този бранш Kesseböhmer се стреми да бъде на лидерската позиция, като търси непрекъснато нови функционални и дизайнерски решения за своите продукти. Фирмата притежава едно от най-модерните производства за метални продукти с технология за 5-слойно хромиране. Перфектното качество до най-малкия детайл е символ на всичко, което се произвежда от Kesseböhmer и я различава от конкурентите. 


  
                                                                                                  
< назад                                                                                www.kesseboehmer.de

 

 

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ.....

Червено - Цветът на огъня.Действа стимулиращо върху тялото и духа.Въздейства на двигателните функции и повишава апетита.Подходящ за помещения за хранене и дневни.
Неподходящ за стаи за почивка.
ЧЕРВЕНО

Синьо - Цветът на небето.Придава студена атмосфера, простор и действа успокоително.Спомага за оптическо разширяване на тесни помещения или с ниски тавани.Подходящ също за спални помещения.
СИНЬО

 

Кафяво - Усещане на близост да земя и дърво.Подходящ за всички помещения.Постига една натурална, пасторална и уютна атмосфера.
КАФЯВО