ПРОДУКТИ

ПРОДИЗ ООД с договор за безвъзмездна финансова помощ

9 октомври 2020
ПРОДИЗ ООД с договор за безвъзмездна финансова помощ

Проект и главна цел: „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ 
Бенефициент: ПРОДИЗ ООД
 
Обща стойност: 10 000 лв., от които 8500 лв. Европейско финансиране и 1500 лв. Българско съфинансиране.
 
Начало: 30.09.2020 г.
Край: 30.12.2020 г.

На 30.09.2020 ПРОДИЗ ООД сключи Административен договор № BG16RFOP002-2.073-27266 с Министерството  на икономиката, чрез Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентно способност“ за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“ 2014 – 2020 по процедура BG16RFOP002-2.073, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Подкрепата е за микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 с наименование: „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”.
Целта на проекта е да подпомогне оперативната дейност на ПРОДИЗ ООД за заплащане на наето помещение за склад и режийни разходи.

Проект "Детски кът ПРОДИЗ" за предоставяне на работещите в ПРОДИЗ ООД родители възможност за по-добро съвместяване на професионалния с личния им живот.

прочети още

В кухнята или в банята, в клиники, лаборатории или лекарски кабинети, при изграждането на офиси, хотели, ресторанти, обществени сгради или частни жилища - Kerrock е материал, чийто неограничени възможности и предимства позволяват на дизайнери и проектанти да дадат воля на въображението и креативните си идеи. От следващите редове ще научите основните неща за този материал, за неговите качества и областна употреба.

прочети още

Когато дори предметите от ежедневието ни са естетически издържани, те привличат вниманието и говорят за висока култура. Ето защо Häfele създаде класическа колекция мебелни дръжки и закачалки. Днес ще ви запознаем с колекцията на JENS RISOM

прочети още

Проектите за осветление могат да бъдат реализирани бързо и лесно с гамата Loox на Häfele.

прочети още

Компактен ламинат от Abet Laminati

прочети още

Запознайте се с новия механизъм за повдигащи се врати Free Space на Häfele. Компактен, стилен, с голяма товароносимост и лесен за монтаж, механизмът се предлага в два варианта: - за врати с дръжки; - за врати с пуш-отваряне.

прочети още

Система за компактно и удобно съхранение, специално разработена за медицински центрове и лаборатории

прочети още

иновативна мебелна система от Häfele

прочети още

Имаме удоволствето да Ви представим нова гама от профили за LED осветление. При интерес, не се колебайте да се свържете с нас!

прочети още

Продължаваме да работим, но при повишени мерки за безопасност и строго спазване на санитарно-хигиеничните изисквания.

прочети още

Нова система за гардеробно оборудване на Häfele.

прочети още

Нови механизми за повдигащи се врати

прочети още

Новият каталог на Häfele за 2020г. вече е наличен при нас.

прочети още