ПРОДУКТИ

Защо да изберем клапващо легло?

1 юли 2022
Защо да изберем клапващо легло?

Промяната на начина на живот, налага и промяна в жилищните пространства. Апартаментите стават по-малки, а хората искат да запазят възможността за функционално разпределение, в което да има достатъчно спални зони. Гамата от системи за легла на Häfele отговаря на тази нужда от пространствена ефективност чрез своите предложения, като днес на фокус са клапващите легла.

Клапващите легла са един страхотен продукт, с който може за секунди да промените предназначението на една стая. Удобни са за малки стаи и жилищни пространства, хотели или ако просто желаете да имате допълнителна спална зона, а не желаете да променяте реда в апартамента си. Леглата Teleletto от Häfele са "скрити" и влизат в употреба, когато вие пожелаете. Така изгледът на стаята не се променя, а в същото време винаги ще имате пространство за допълнителен гост. 

Размерите на клапващите легла от Häfele излизат стандартно 900х2000 и 1400х2000, но винаги има възможност да се създаде специален размер спрямо вашите нужди. В зависимост от ситуирането на стаята леглото може да се разгъва по късата или по дългата страна. Häfele винаги поставят на преден план желанията на клиента и този продукт не е изключение. Клапващото легло се предлага в три отделни варианта:

- Teleletto Style: обков за клапващо легло, включително ламели, без матрак. 

- Teleletto Comfort: обков за клапващо легло с ламелна рамка (без регулиране при главата и краката) и матрак.

- Teleletto Exclusive: обков за клапващо легло, включително ламелна рамка (с регулиране при главата и краката) и матрак.

Разбира се, ако тези варианти не устройват клиента е възможно да се направи допълнителна персонализация, благодарение модулната система, чрез която е направено клапващото легло. Точно тези модули правят монтажа и транспорта на продукта удобен за клиента. 

При обособяване на жилищното пространство помислете за варианта с клапващо легло. Независимо от жаленията, клапващите легла са винаги добра идея. Те ви дават възможност да предложите спална зона, когато ви се наложи да имате гости, без да разхищавате място с допълнителни легла, които не се ползват ежедневно. Особено функционални са за детски стаи, тъй като дават възможност на децата да имат достатъчно място за игра през деня и спално място нощем. Изборът на клапващо легло напълно си заслужава и със сигурност ще останете доволни от това интелигентно решение от Häfele.

Снимка: Indiamart.com 

Свързани продукти: 

- Механизми за клапващо легло 

Проект "Детски кът ПРОДИЗ" за предоставяне на работещите в ПРОДИЗ ООД родители възможност за по-добро съвместяване на професионалния с личния им живот.

прочети още

Хората прекарваме около 90% от времето си в среда с изкуствена светлина. Тя влияе на зрението, емоциите, продуктивността и настроението ни. Безспорно, когато става въпрос за умни решения, нашите партньори от HÄFELE са експерти. Това е и причината вече дълги години да работим с тях и да предлагаме на българския потребител не само продукт, а информация, знания и решения, които ще останат във времето. 

прочети още

„Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ 

прочети още

Процесът за избор на подходящо осветление обаче може да бъде сложен. На пазара има много широка гама от осветителни тела, както по вид, така и по параметри. Помещенията в дома ви трябва да бъдат осветени нито прекалено много, нито прекалено малко. Звучи ли сложно? Насоките, които ви даваме в днешната статия ще ви помогнат да направите правилния избор.

прочети още

В кухнята или в банята, в клиники, лаборатории или лекарски кабинети, при изграждането на офиси, хотели, ресторанти, обществени сгради или частни жилища - Kerrock е материал, чийто неограничени възможности и предимства позволяват на дизайнери и проектанти да дадат воля на въображението и креативните си идеи. От следващите редове ще научите основните неща за този материал, за неговите качества и областна употреба.

прочети още

Когато дори предметите от ежедневието ни са естетически издържани, те привличат вниманието и говорят за висока култура. Ето защо Häfele създаде класическа колекция мебелни дръжки и закачалки. Днес ще ви запознаем с колекцията на JENS RISOM

прочети още

Проектите за осветление могат да бъдат реализирани бързо и лесно с гамата Loox на Häfele.

прочети още

Компактен ламинат от Abet Laminati

прочети още

Запознайте се с новия механизъм за повдигащи се врати Free Space на Häfele. Компактен, стилен, с голяма товароносимост и лесен за монтаж, механизмът се предлага в два варианта: - за врати с дръжки; - за врати с пуш-отваряне.

прочети още

Система за компактно и удобно съхранение, специално разработена за медицински центрове и лаборатории

прочети още

иновативна мебелна система от Häfele

прочети още

Имаме удоволствето да Ви представим нова гама от профили за LED осветление. При интерес, не се колебайте да се свържете с нас!

прочети още

Продължаваме да работим, но при повишени мерки за безопасност и строго спазване на санитарно-хигиеничните изисквания.

прочети още

Нова система за гардеробно оборудване на Häfele.

прочети още

Нови механизми за повдигащи се врати

прочети още

Новият каталог на Häfele за 2020г. вече е наличен при нас.

прочети още