ПРОДУКТИ

Matrix Pro Medical

2 юни 2020
Matrix Pro Medical

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matrix Pro Medical

 

Система за компактно и удобно съхранение, специално разработена за медицински центрове и лаборатории

 

 

 

Монтаж на чело и готово!

 

Цялостна система за чекмеджета

 

Häfele Matrix Pro Medical е цялостно решение за чекмедже, изработено от прахово боядисана стомана. С други думи: няма нужда да мислите за дъно на чекмеджето, за заден панел, не е необходимо допълнително сглобяване на елементи - просто поставете предния панел и сте готови!

По този начин спестявате ценно време и разходи. Едва ли би било по-лесно.

 

 

 

Да не губиш нищо

 

По-малкото е повече

 

Matrix Pro Medical позволява по-малка височина на челото от 61 mm и не губи никакво пространство между тях - така имате място за повече чекмеджета в един корпус.

 

 

 

Ефективност

 

Ниската основна височина от само 1 mm и вътрешните стени под 90° допринасят за ефектифно използване на цялото пространство.

 

 

 

Всяко нещо – на мястото си

 

Асортиментът от пластмасови органайзери за инструменти и различни отделения пасва перфектно в обема на чекмеджето и осигурява организация и лесен достъп. Пълното изтегляне ви предоставя достъп до цялото съдържание.

Благодарение на възможността за свръх изтегляне на чекмеджето, практичните пластмасови вложки могат лесно да се поставят без накланяне.

 

Органайзери за височина на чекмеджето до 59 mm

 

И серия от по-дълбоки органайзери за дълбочина на чекмеджето от 120 mm

 

 

Чисти и спретнати 

 

Бързо почистване

 

Гладката метална повърхност може да се почисти лесно и прецизно, дори течностите не са проблем. Липсата на разстояния между отделните органайзери също намалява натрупването на прах.

 

 

 

Лесен реглаж

 

Удобното триизмерно регулиране на челото на чекмеджето отвътре осигурява равномерно подравняване на фугите за миг.

 

 

 

Повече информация за Matrix Pro Medical можете да намерите в нашия каталог:

https://www.haefele.de/prod-live/web/WFS/Haefele-HDE-Site/de_DE/-/EUR/Static-View/pdfcatalog/de_DE/DGH_Technik2017/index.html?startpage=11.89%20B&useClipboard=true#page_11.89=A

 

 

Очаквайте съвсем скоро и в нашия сайт!

 

 

Проект "Детски кът ПРОДИЗ" за предоставяне на работещите в ПРОДИЗ ООД родители възможност за по-добро съвместяване на професионалния с личния им живот.

прочети още

Промяната на начина на живот, налага и промяна в жилищните пространства. Апартаментите стават по-малки, а хората искат да запазят възможността за функционално разпределение, в което да има достатъчно спални зони. Гамата от системи за легла на Häfele отговаря на тази нужда от пространствена ефективност чрез своите предложения, като днес на фокус са клапващите легла.

прочети още

„Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ 

прочети още

Процесът за избор на подходящо осветление обаче може да бъде сложен. На пазара има много широка гама от осветителни тела, както по вид, така и по параметри. Помещенията в дома ви трябва да бъдат осветени нито прекалено много, нито прекалено малко. Звучи ли сложно? Насоките, които ви даваме в днешната статия ще ви помогнат да направите правилния избор.

прочети още

В кухнята или в банята, в клиники, лаборатории или лекарски кабинети, при изграждането на офиси, хотели, ресторанти, обществени сгради или частни жилища - Kerrock е материал, чийто неограничени възможности и предимства позволяват на дизайнери и проектанти да дадат воля на въображението и креативните си идеи. От следващите редове ще научите основните неща за този материал, за неговите качества и областна употреба.

прочети още

Когато дори предметите от ежедневието ни са естетически издържани, те привличат вниманието и говорят за висока култура. Ето защо Häfele създаде класическа колекция мебелни дръжки и закачалки. Днес ще ви запознаем с колекцията на JENS RISOM

прочети още

Проектите за осветление могат да бъдат реализирани бързо и лесно с гамата Loox на Häfele.

прочети още

Компактен ламинат от Abet Laminati

прочети още

Запознайте се с новия механизъм за повдигащи се врати Free Space на Häfele. Компактен, стилен, с голяма товароносимост и лесен за монтаж, механизмът се предлага в два варианта: - за врати с дръжки; - за врати с пуш-отваряне.

прочети още

иновативна мебелна система от Häfele

прочети още

Имаме удоволствето да Ви представим нова гама от профили за LED осветление. При интерес, не се колебайте да се свържете с нас!

прочети още

Продължаваме да работим, но при повишени мерки за безопасност и строго спазване на санитарно-хигиеничните изисквания.

прочети още

Нова система за гардеробно оборудване на Häfele.

прочети още

Нови механизми за повдигащи се врати

прочети още

Новият каталог на Häfele за 2020г. вече е наличен при нас.

прочети още