ПРОДУКТИ

Плащане и доставка

Посочените в сайта www.prodes.bg цени са в български лева и са крайни цени с включен ДДС. Отделно е посочена цената за доставка. За закупените продукти се получава касова бележка и фактура (само ако е предварително изискана).

 

Плащането на избрани от Вас продукти се извършва с наложен платеж - oбявената стойност на поръчката се заплаща от получателя при доставката на пратката от куриерската фирма. 

 

Срокът за доставка на налични на склад стоки е от 2 до 7 раб.дни след потвърждаване на поръчка при избран метод на плащане "наложен платеж"

 

Доставката се осъществява чрез куриери, които Ви доставят поръчката на посочения от Вас адрес или до офис на куриерска фирма. Ако желаете да изберете друг начин на доставка, попълнете в полето за коментар какво точно имате предвид или се обадете по телефона за уточнение.

 

При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, ще Ви уведомим за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Вас електронен адрес или ще се свървем с Вас по телефон. Ще Ви информиране за очаквана доставка или възможност за индивидуална поръчка. В случай, че не сте съгласни със срока на доставка, поръчката Ви ще бъде анулирана.

 

Поръчки, изпратени след 14:00 часа, се обработват на следващия работен ден. Поръчките, изпратени в събота и неделя, се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

 

Ако имате допълнителни въпроси относно определен продукт или доставката му винаги можете да позвъните по телефона на 02/962 46 59 или да ни изпратите e-mail на info@prodes.bg