ПРОДУКТИ

ПРОДИЗ ООД с договор за безвъзмездна финансова помощ

9 October 2020
ПРОДИЗ ООД с договор за безвъзмездна финансова помощ

Проект и главна цел: „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ 
Бенефициент: ПРОДИЗ ООД
 
Обща стойност: 10 000 лв., от които 8500 лв. Европейско финансиране и 1500 лв. Българско съфинансиране.
 
Начало: 30.09.2020 г.
Край: 30.12.2020 г.

На 30.09.2020 ПРОДИЗ ООД сключи Административен договор № BG16RFOP002-2.073-27266 с Министерството  на икономиката, чрез Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентно способност“ за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма „Иновации и конкурентноспособност“ 2014 – 2020 по процедура BG16RFOP002-2.073, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Подкрепата е за микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 с наименование: „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”.
Целта на проекта е да подпомогне оперативната дейност на ПРОДИЗ ООД за заплащане на наето помещение за склад и режийни разходи.

Проект "Детски кът ПРОДИЗ" за предоставяне на работещите в ПРОДИЗ ООД родители възможност за по-добро съвместяване на професионалния с личния им живот.

read more

Хората прекарваме около 90% от времето си в среда с изкуствена светлина. Тя влияе на зрението, емоциите, продуктивността и настроението ни. Безспорно, когато става въпрос за умни решения, нашите партньори от HÄFELE са експерти. Това е и причината вече дълги години да работим с тях и да предлагаме на българския потребител не само продукт, а информация, знания и решения, които ще останат във времето. 

read more

Промяната на начина на живот, налага и промяна в жилищните пространства. Апартаментите стават по-малки, а хората искат да запазят възможността за функционално разпределение, в което да има достатъчно спални зони. Гамата от системи за легла на Häfele отговаря на тази нужда от пространствена ефективност чрез своите предложения, като днес на фокус са клапващите легла.

read more

Процесът за избор на подходящо осветление обаче може да бъде сложен. На пазара има много широка гама от осветителни тела, както по вид, така и по параметри. Помещенията в дома ви трябва да бъдат осветени нито прекалено много, нито прекалено малко. Звучи ли сложно? Насоките, които ви даваме в днешната статия ще ви помогнат да направите правилния избор.

read more

В кухнята или в банята, в клиники, лаборатории или лекарски кабинети, при изграждането на офиси, хотели, ресторанти, обществени сгради или частни жилища - Kerrock е материал, чийто неограничени възможности и предимства позволяват на дизайнери и проектанти да дадат воля на въображението и креативните си идеи. От следващите редове ще научите основните неща за този материал, за неговите качества и областна употреба.

read more

Когато дори предметите от ежедневието ни са естетически издържани, те привличат вниманието и говорят за висока култура. Ето защо Häfele създаде класическа колекция мебелни дръжки и закачалки. Днес ще ви запознаем с колекцията на JENS RISOM

read more

Проектите за осветление могат да бъдат реализирани бързо и лесно с гамата Loox на Häfele.

read more

Компактен ламинат от Abet Laminati

read more

Запознайте се с новия механизъм за повдигащи се врати Free Space на Häfele. Компактен, стилен, с голяма товароносимост и лесен за монтаж, механизмът се предлага в два варианта: - за врати с дръжки; - за врати с пуш-отваряне.

read more

Система за компактно и удобно съхранение, специално разработена за медицински центрове и лаборатории

read more

иновативна мебелна система от Häfele

read more

Имаме удоволствето да Ви представим нова гама от профили за LED осветление. При интерес, не се колебайте да се свържете с нас!

read more

Продължаваме да работим, но при повишени мерки за безопасност и строго спазване на санитарно-хигиеничните изисквания.

read more

Нова система за гардеробно оборудване на Häfele.

read more

Нови механизми за повдигащи се врати

read more

Новият каталог на Häfele за 2020г. вече е наличен при нас.

read more